met een ruime collectie kinderschoenen van maat 18 t/m 41

Op zoek naar de best passende schoenen voor jouw kind?

Kinderschoenenwinkel in Druten voor groot en klein!

met een uitgebreide collectie top merken

Shoe bar

Blaas jouw schoenen een nieuw leven in!
Kinderschoenen maken heel wat avonturen mee en worden dus snel vies. Daarom is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Gelukkig zijn er diverse tips en de beste reinigingsmiddelen om kinderschoenen weer schoon te krijgen als ze flink vies zijn geworden.

Springt jouw kleuter nog nét even in een flinke modderplas voordat je naar een feestje gaat? Heeft jouw tiener zijn nieuwe verjaardagschoenen aangetrokken naar het voetbalveldje in de buurt? Kortom: Heb jij schoenen bij ons gekocht en zijn ze na een aantal keer buiten spelen niet meer om aan te zien? Wij zijn er voor je!

Poetsservice bij onze Shoe bar!

Wij snappen als geen ander dat je niet zit te wachten op een wekelijkse poetsbeurt van al die kinderschoenen in huis. Wij helpen je graag een handje, wij hebben daar immers de beste producten voor. Met de prachtige producten van Collonil zorgen wij dat jouw schoenen weer een flinke opfrisbeurt krijgen. Na uitgebreide reiniging, een juiste voeding en een perfecte bescherming kun jij weer tiptop voor de dag komen.

Hoe werkt dat dan?

Het werkt als volgt; Je levert je -bij ons gekochte- kinderschoenen in bij de shoe bar in onze winkel. Samen bespreken we jouw wensen waarna wij voor je aan de slag gaan. Wij zorgen dat de schoenen de juiste behandeling krijgen en weer helemaal opgefrist worden. Je ontvangt een kwitantie bij inlevering van je schoenen en op de afgesproken dag kun je de ze weer ophalen.

Wat zijn de kosten?

Wij rekenen 1 vaste prijs voor onze poets-service; Ongeacht merk, maat of staat van de schoenen. Voor €7,50 brengen wij jouw schoenen zo goed mogelijk in nieuwstaat.

En hoe zit dat met het onderhoud?

Voor de reiniging, verzorging en bescherming kiezen wij het beste product dat past bij het materiaal en de kleur van jouw schoenen. Door schoenen in te spuiten met een impregneerspray, maak je ze water- en vuilafstotend, waardoor ze beschermd zijn tegen invloeden als regen, sneeuw en waterplassen. Wij adviseren dit iedere 3 weken te doen.

In onze winkel hebben wij en ruime collectie aan verschillende onderhoudsmiddelen. Wij adviseren je graag!