met een ruime collectie kinderschoenen van maat 18 t/m 41

Op zoek naar de best passende schoenen voor jouw kind?

Kinderschoenenwinkel in Druten voor groot en klein!

met een uitgebreide collectie top merken

Onderhoud

Kids vinden het fijn om buiten te spelen. Dat snappen wij helemaal! Daarom verkoopt REBEL! alleen schoenen van de beste materialen. Dit betekent helaas niet dat al onze schoenen bestand zijn tegen al dat spelen, rennen, kruipen en klauteren. Worden de schoenen regelmatig gebruikt als fietsrem of voetbalschoenen? Daar zijn zelfs de meest robuuste schoenen niet tegen bestand. Wij geven geen garantie op schade die door gebruik aan de schoenen is ontstaan. Wij helpen je wél graag een handje om je schoenen zo goed mogelijk te onderhouden. Dit zorgt er namelijk voor dat je simpelweg langer plezier hebt van je schoenen! 🙂

Onderhoud

Wij adviseren om de schoenen altijd te impregneren voordat ze worden gedragen. Door schoenen in te spuiten met een impregneerspray, maak je ze water- en vuilafstotend, waardoor ze beschermd zijn tegen invloeden als regen, sneeuw en waterplassen. Je kunt dit het beste iedere 3 weken herhalen.

Luchten en drogen

Maak de veters, rits of het klittenband zover mogelijk los als je schoenen laat luchten. Haal het binnenzooltje regelmatig uit de schoenen indien mogelijk, zeker na intensief gebruik, zodat het kan luchten en drogen. Laat natte schoenen nooit drogen bij een verwarming om te voorkomen dat het leer te snel droogt en gaat barsten.

Houd rekening met kwetsbare materialen

Rebel! verkoopt schoenen van diversen soorten leer en modische materialen. Deze materialen geven de schoenen een toffe uitstraling maar maken ze ook extra kwetsbaar. Metallic, licht suède, nylon mesh of handgeverfde stripings zien er hartstikke gaaf uit, maar één keer flink kruipen of kort op de grond spelen en de schoen kan al beschadigd zijn. Houd hier dus rekening mee.

Nylon & Canvas

Veel kinderschoenen zijn afgewerkt met trendy materiaal zoals een buitenlaag van canvas of nylon. Hoewel wij alleen merken verkopen die kiezen voor de beste kwaliteit,zijn deze materialen niet bestand tegen schuren en zijn, in tegenstelling tot leer, in geval van beschadiging niet meer te poetsen of bij te werken.

Ponyhair

Geen zorgen voor liefhebbers van paarden en pony’s. Deze hippe harige schoenen zijn niet echt van ponyhaar gemaakt. De reden dat het ponyhair wordt genoemd is omdat het net zo aaibaar en zacht is als ponyhaar. Naast aaibaar en zacht is ponyhair ook kwetsbaar. Het is niet bestand tegen schuren en haartjes kunnen uitvallen.

Metallic finish

Metallic is een glanscoating/verf-spuitlaag met glitter effect, die op het leer wordt aangebracht. Leersoorten met zo’n specifieke metallic finish zijn extra kwetsbaar en moeten met zorg behandeld worden.

Modische details

Bloemetjes, pailletjes, studs, bandjes of kraaltjes worden met de grootste zorg gemaakt én bevestigd. Ondanks dat, is het mogelijk dat deze details in het gebruik loskomen. Bij de babyschoenen worden bloemetjes, studs en sterretjes vastgelijmd en vervolgens vastgestikt. Wel zo veilig 😉