met een ruime collectie kinderschoenen van maat 18 t/m 41

Op zoek naar de best passende schoenen voor jouw kind?

Kinderschoenenwinkel in Druten voor groot en klein!

met een uitgebreide collectie top merken

meiden

Meisjes hebben vaak van jongs af aan voorbeelden. Eerst willen ze net zo vrouwelijk zijn als hun favoriete barbies en later kijken ze op tegen filmsterren en popidolen. Ga je met je dochter kinderschoenen kopen, dan zal het vroeg of laat een keer gebeuren dat ze hun zinnen zetten op schoenen met ‘hakken’. Verstandig om hiernaar te luisteren en deze aan te schaffen? Nee, niet echt. Om de ontwikkeling van kindervoeten niet in de weg te zitten, is het belangrijk om de voeten zoveel mogelijk in hun natuurlijke stand te laten staan, en dat is bij hakken natuurlijk niet het geval. Wacht met het kopen van echte hakken tot je dochter tussen de 15 en de 17 jaar oud is. Even geduld dus nog!

We hebben het al een aantal keer gezegd: kindervoeten groeien snel. Houd er daarom rekening mee dat je meerdere keren per jaar op pad moet om kinderschoenen te kopen voor je kids. Bovendien kan het bij kinderen geen kwaad om een aantal opties in de kast te hebben staan. Stappen ze net voordat jullie samen op weg gaan naar een chique bruiloft in een plas, of gaan ze opeens in de tuin ravotten? Dan kan het geen kwaad een extra paar schoenen achter de hand te hebben. Je weet immers nooit wanneer het van pas komt.

Heb je hulp nodig bij het meten of wil je graag advies op maat? Neem dan contact met ons op of bezoek onze winkel, wij adviseren je graag!

Lees ook onze Tips&Tricks om jouw kinderschoenen gedurende het gebruik goed te beschermen, verzorgen en reinigen.

Greep uit onze collectie…