met een ruime collectie kinderschoenen van maat 18 t/m 41

Op zoek naar de best passende schoenen voor jouw kind?

Kinderschoenenwinkel in Druten voor groot en klein!

met een uitgebreide collectie top merken

jongens

Niet alle jongens hebben zin om te shoppen en schoenen te passen, dat begrijpen wij echt wel. Maar het is wel belangrijk om er even de tijd voor de nemen. Jongensvoeten groeien namelijk een stuk harder dan meisjesvoeten dus regelmatig je schoenmaat opmeten is belangrijk! Veel jongens in een bepaalde leeftijdsfase vinden het cool om hun veters niet te strikken. Het ziet er dan wel tof uit maar bedenk dat de voet op deze manier kan schuiven in de schoen en dus niet goed meer ondersteunt kan worden. Probeer de boys hier dus op te wijzen.

We hebben het al een aantal keer gezegd: kindervoeten groeien snel. Houd er daarom rekening mee dat je meerdere keren per jaar op pad moet om kinderschoenen te kopen voor je kids. Bovendien kan het bij kinderen geen kwaad om een aantal opties in de kast te hebben staan. Stappen ze net voordat jullie samen op weg gaan naar een chique bruiloft in een plas, of gaan ze opeens in de tuin ravotten? Dan kan het geen kwaad een extra paar schoenen achter de hand te hebben. Je weet immers nooit wanneer het van pas komt.

Heb je hulp nodig bij het meten of wil je graag advies op maat? Neem dan contact met ons op of bezoek onze winkel, wij adviseren je graag!

Lees ook onze Tips&Tricks om jouw kinderschoenen gedurende het gebruik goed te beschermen, verzorgen en reinigen.

Greep uit onze collectie…