met een ruime collectie kinderschoenen van maat 18 t/m 41

Op zoek naar de best passende schoenen voor jouw kind?

Kinderschoenenwinkel in Druten voor groot en klein!

met een uitgebreide collectie top merken

baby

Veel ouders zullen het herkennen: je kindje groeit behoorlijk snel uit kleding. Dit is voor schoenen niet anders.

Het is dus heel belangrijk dat je de juiste maat voor je kind koopt. Te krappe schoentjes kunnen namelijk zorgen voor vervormingen in de voet. Bovendien krijgt je kindje hier last van tijdens het lopen. Wij raden aan om kindervoeten iedere 3 maanden te meten.

Meten is weten

Een baby geeft niet aan dat een schoentje te klein is. Het zachte kraakbeen van de voetjes vormt en past zich aan en is makkelijk te manipuleren. We adviseren om regelmatig de voetjes en schoentjes te controleren. Wil je zeker zijn van de juiste maat? Wij adviseren je graag met deskundig advies.

Intensief gebruik

De groei van de voetjes en het intensieve gebruik gaan vaak hand in hand met de levensduur van de schoen. De neuzen van de schoenen zijn het meest kwetsbaar en zelfs het beste kwaliteit leer, voorkomt uiteindelijk niet dat de schoen kan slijten. Kruipen zal het proces van slijtage versnellen. Wij adviseren dan ook om kruipen op ruwe oppervlakken zoveel mogelijk te vermijden. Ook als je kindje langere tijd op de grond gaat spelen, bijvoorbeeld in de tuin, is het beter om de schoentjes uit te trekken.

Slijtage van de schoenen

We kunnen ons voorstellen dat wat wij hierboven als tips en advies meegeven pas wordt gelezen wanneer het al te laat is en er vervelende schade aan de schoentjes is ontstaan.

Wij geven geen garantie op schade die door gebruik aan de schoenen is ontstaan. Wij helpen je wél graag een handje om je schoenen zo goed mogelijk te onderhouden. Dit zorgt er namelijk voor dat je simpelweg langer plezier hebt van je schoenen.

Lees ook onze Tips&Tricks om jouw kinderschoenen gedurende het gebruik goed te beschermen, verzorgen en reinigen.

Greep uit onze collectie…